Polskie forum o 30 Seconds To Mars
Żółtodziób
Hej. Mam na imię Malwina, mam 19 lat i mieszkam w okolicach Wrocławia:)
Marsów zaczęłam słuchać około 2010 roku, kiedy zaczeła sie moja fascynacja perkusją i Rock'iem
Uwielbiam czytać książki- głównie fantasy i oczywiście kocham muzyke
Ostatnio edytowany przez Saffriarra (2013-11-12 18:24:44)
Hej! Mam 18 lat i nazywam się Gosia. Lubię czytać, zwłaszcza biografie i książki podróżnicze. Chyba jak wszyscy tutaj uwielbiam muzykę (Love, Peace and Rock!!!) Kocham podróże i przede wszystkim koncerty – kolekcjonuję wspomnienia
Jestem marzycielką i najchętniej przeniosłabym się do innej rzeczywistości – mam nadzieję, że mi w tym pomożecie
Moja przygoda z Marsami dopiero się zaczyna, ale liczę, że przyjmiecie mnie do Echelonu! Pozdrawiam
MarsHotel napisał:
Jestem marzycielką i najchętniej przeniosłabym się do innej rzeczywistości
Skad ja to znam...?
MarsHotel napisał:
liczę, że przyjmiecie mnie do Echelonu!
Kiedys jedna z Nas powiedziala mi, ze to ode mnie zalezy, czy z Nimi bede czy sobie pojde. I to caly sekret
Wiec wszystko, Gosiu, lezy w Twoich lapkach
Witam Wszystkie Swiezaczki

Hej ! mam na imię Nina, mam 17 lat i mieszkam w Krakowie. Słucham Marsów od ponad trzech lat, jednak ostatnio odczułam potrzebę nawiązania kontaktu z Echelonem nie mam znajomych, którzy byliby tak bardzo wciągnięci w ten niezwykły świat xd pewnie rozumiecie o co mi chodzi ;p mam nadzieję że mnie dobrze przyjmiecie : )
Hej. Mam na imię Dominika i mam 28 lat (matko jak to brzmi!). Muzyką rockową (i nie tylko) interesuję się od 15 lat. Mieszkam w Chorzowie. Na co dzień jestem przede wszystkim matką (Adi 2l:) i żoną. Moją pasją jest wychowywanie syna na dobrego człowieka.
Witamy wszystkich nowych
Miło że do nas dołączyliście
sqra4, te 28 brzmi całkiem w porządku, chciałabym tyle mieć
Hej. Mam na imię Patrycja i mam 16 lat. Kocham czytać książki i słuchać muzyki.
Marsów słucham od tak dawna, że nawet już nie pamiętam, kiedy dokładnie zaczęłam. Pamiętam tylko, że pierwszy raz usłyszałam ich jak byłam mała i byłam u mojej siostry ciotecznej.
Prawdziwą fanką jestem jednak dopiero od kilku lat, a to forum znalazłam niestety dopiero niedawno.
Siemanko wszystkim! Mam na imię Paulina, pochodzę z Warmii, mam 14 lat. Marsów słucham od ponad roku. Bardzo żałuję, że nie zainteresowałam się nimi szybciej. Trafiłam na forum przez zupełny przypadek, postanowiłam się zarejestrować- nigdy wcześniej nie bawiłam się w takie rzeczy, ale pomyślałam, że miło będzie poznać ludzi, z którymi łączy mnie miłość do tego właśnie zespołu
Piszę to tak, jakbym miała wyjść z tego rozprawka. Nic dziwnego, interesuję się pisaniem opowiadań i wierszy, aktualnie piszę książkę!
Takie tam umiłowanie. Do tego dochodzi siatkówka i piąte przez dziesiąte fotografia
No i oczywiście nasza ukochana, najwspanialsza muzyka! To się rozpisałam xD W każdym razie witam Was serdecznie i mam nadzieję, że ciepło mnie przyjmiecie (:
Witamy serdecznie Pamiętajcie, że nigdy nie jest "za późno"
Bawcie się dobrze - bo o to w tym chodzi ^^
I'm not crazy. My reality is just different than yours.